مرکز آموزشی درمانی مطهری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

بیمارستان مطهری

بنام حضرت دوست

برتارک درخشان این بیمارستان افتخارآفرینیهای گسترده ای ثبت شده است ،ازپذیرایی مجروحان گرانقدر مبارزات انقلاب تا مراقبت از مجروحان دفاع مقدس و همچنین حضور تنی چند از جانبازان و آزادگان جنگ تحمیلی که هم اکنون نیز در این مرکز در حال خدمت رسانی به مردم می باشند.

مرکز آموزشی درمانی پژوهشی  استاد مطهری جهرم مؤسسه ای دولتی است که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جهرم فعالیت خودرا انجام می دهد
این مجموعه  درسه بخش

درمان

آموزش وپژوهش

و

ارایه خدمات بهداشتی درمانی فعالیت می کند

بنای کارکرد این مرکز برخدمت به مردم نهاده شده است.

از ارایه خدمات سرپایی تا خدمات  تخصصی وفوق تخصصی همه رابر مبنای بهترین الگوهای موجودمانندمدلهای  کیفی واستانداردهای اعتباربخشی والگوهای نظام مند مورد تایید وزارت بهداشت .

این مرکز مفتخر به دریافت لوح بیمارستان دوستدار مادر و همچنین بیمارستان دوستدار کودک می باشد

گیرندگان خدمت در  این بیمارستان دروهله اول بیماران نیازمندی هستند که علاوه بر محدوده شهرستان جهرم  از سایر شهرها و استانهای همجوار نیز به این مرکز مراجعه می کنند.

و در کل اهل هردیاری وازهرآب وخاکی که باشند می توانندنیازهای درمانیشان رادراین مرکز به کیفیت عالی وباتعرفه دولتی دریافت دارند

همچنین دانش پژوهانی که منابع علمی واساتیداین مرکزرابرای ارتقای دانش خود برگزیده اند می توانند ازتوان علمی این مرکز بهره مند شوند.
مرکز آموزشی درمانی  استاد مطهری ،خود را مسؤل تأمین سلامت جامعه می داند وبا تمام نیرو و امکانات ، و با بهره گیری از سرمایه ها ی عظیمش نظیر تخصص واندیشه علمی ومعنوی پزشکان ،پرستاران وکارکنان صادق و زحمتکش در مسیر پیشرفت ایران عزیز از هیچ کوششی دریغ نخواهد ورزید.

تاریخچه