۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
5 اسفند روز ملی مددکاری اجتماعی

امروز5 اسفند در  تقویم روز ملی مددکاری اجتماعی است. به این بهانه مصاحبه ای با سرکار خانم بخشی

مددکار اجتماعی مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری انجام داده ایم . و رئیس و مدیر مرکز  با اهدا

گل و لوح تقدیر از ایشان به پاس زحماتشان قدردانی کردند.

با سلام و تبریک این روز لطفا خودتان را معرفی کنید.

بنام خدا فهیمه بخشی هستم  کارشناس مددکار اجتماعی شاغل در بیمارستان استاد مطهری و 11 سال سابقه کار

دارم.دو سال در مرکز ام ام تی و یک سال مسول فنی کلینیک فنی مددکاری اجتماعی زیر نظر بهزیستی سابقه کار دارم و نه سال است که در خدمت مردم در این مرکز می باشم .

یک تعریف از مدد کاری اجتماعی داشته باشید .

مددکاری اجتماعی حرفه‌ای، مبتنی بر علم، هنر، مهارت و هدف تعریف می‌شود که در آن مددکار اجتماعی کمک می‌کند که مددجو (یک فرد یا گروه اجتماعی یا جامعه) مشکل خود را شناخته و به توانایی‌های خود پی ببرد و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود بر آید. در واقع مددکاری اجتماعی عبارت از مجموعه‌ای متشکل از تدابیر و روانشناسی مشاوره و فعالیت‌های حرفه‌ای است که در قالب نهادها، سازمان‌ها و موسسات رفاهی توانبخشی، اجتماعی، فرهنگی و تربیتی عرضه می‌شود تا با ایجاد تغییر و دگرگونی مناسب در شرایط مادی و معنوی افراد و قشرها جامعه زمینه بهزیستی رشد و تعالی آن‌ها را فراهم آورد.

در این واحد چه خدماتی به بیماران ارائه می شود ؟

بیماران آسیب دیده اجتماعی،بیماران خاص وصعب العلاج، بیماران پیوند اعضاء،بیماران بدون همراه،بیماران  و نوزادان رها شده،کودک آزاری،همسر آزاری،سالمند آزاری،بیماران خودکشی،بیماران تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی،بستری های طولانی مدت، زنان آسیب دیده و بیماران بی بضاعت.

روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم

وبسایت :