۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
تبریک ریاستَ به مناسبت اخذ گواهینامه درجه یک اعتبار بخشی بالینی برای سومین بار متوالی

برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم ورق خورد .

به فضل پروردگار مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری موفق به اخذ گواهینامه درجه یک اعتبار بخشی

بالینی و تحقق استانداردهای اعتبار بخشی بیمارستانی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای

سومین دوره متوالی گردید . بدین منظور پیام تبریک ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری ،

آقای دکتر عبدالوهاب رحمانیان بدین شرح است :

همکاران گرامی و ارجمند

با سلام

با ابراز مسرت و خرسندی ، کسب رتبه درجه یک اعتبار بخشی برای سومین دوره متوالی ارزیابی اعتبار بخشی بر اساس استانداردهای ملی بیمارستانهای  ایران را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

بی شک عملکرد مطلوب ، همت ، همدلی و کوشش خستگی ناپذیر همکاران در مسیر توسعه و تعالی سازمان

و ارائه تصویری درست و سازنده از مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم درخور تقدیر و ستودنی است.

مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم به وجود نیروهای ارزنده و توانمند به خود می بالد و بر این باور است که موفقیت تنها در گرو تلاش و مشارکت همه جانبه و پیگیر به دست خواهد آمد .

امید است در سایه توجهات الهی و با عنایات خاص حضرت ولی عصر (عج) گام های استوارتان در مسیر تعالی و ترقی ، پایدار بماند و هر روز شاهد درخشش نام مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری در تمامی زمینه ها باشیم.

دکتر عبدالوهاب رحمانیان

رئیس مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم