۱۴۰۱ جمعه ۱۰ تير
برگزاری جشن میلاد امام رضا
جشن
🌹برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) درمرکز آموزشی درمانی استاد مطهری

💠 به مناسبت میلاد سراسر مسعود امام هشتم علی بن موسی الرضا(ع) مراسم جشنی در مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری برگزار شد .
در این مراسم که به همت مدیریت ، تیم فرهنگی ، پایگاه مقاومت بسیج ، امور بیماریهای خاص و موسسه خیریه امید شفا ترتیب یافته بود ، با حضور حداکثری  همکاران گرامی ، بیماران و مراجعین به این مرکز همراه شد .
مراسم با ادای احترام به ساحت مقدس پرچم متبرک به ضریح آقا امام رضا شروع شد و ذاکر اهل بیت نیز به مولود خوانی پرداخت و از مدعوین  با شکلات ، شیرینی و شربت پذیرایی گردید .
🔮 همچنین تیم مدیریتی_اجرایی همانند دیگر مراسم های شاد مذهبی با حضور در بخش های درمانی ، هدایایی به رسم یادبود به تمامی کودکان بستری اهدا نمود.

🔮🌹🔮🌹🔮🌹🔮🌹🔮

✅روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم