۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
پیام ریاست و مدیریت محترم
پیام
🔮پیام ریاست و مدیریت مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری به مناسبت تغییر محل خدمت همکاران گرامی به بیمارستان سیدالشهدا

💠اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود

همکاران عزیز و ارجمند

💠اکنون که مقدر شده در سنگر دیگری مشغول به خدمت باشید، ضمن تشکر و تقدیر از یکایک همه همکاران عزیز و به پاس زحمات و تلاش خستگی ناپذیرتان در مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری به حضورتان میرسانیم که  همیشه و همیشه در قلب ما جای خواهید داشت. و چهره ی خندان و خستگی ناپذیرتان که مجسم کننده الگوی فداکاری ، ایثار و نمونه بودن از نظر اخلاق است برای همیشه در صفحه قلبمان حک گردیده است.
در پایان شما را به خداوند متعال سپرده و آرزو داریم در عرصه زندگی همچنان موفق و پیروز باشید.از خداوند می خواهیم که برای شمایی که از خانواده به ما نزدیک تر بودید، بهترین ها را رقم بزند و برایتان بهترین ها اتفاق بیفتد. در پناه خداوند و ظل توجهات امام عصر ( عج )  موفق و سربلند باشید.

🔮ریاست و مدیریت مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری
1401/03/24