۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت
روز جهانی کار و کارگر
💠 دکتر عبدالوهاب رحمانیان رئیس مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری در پیامی فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر را تبریگ گفت .
متن پیام بدین شرح است :
🔮 سخن را با حدیثی از پیامبر رحمت و مهربانی آغاز میکنم .
رسول گرامى اسلام دست کارگرى را که بر اثر کار و فعالیت ورم کرده بود بلند کرد و فرمود:
این دستى است که هیچ گاه آتش جهنم آن را نمى سوزاند این دستى است که خدا و رسولش آن را دوست مى دارد . کسى که از دسترنج خود روزى اش را فراهم کند خداوند با نظر رحمت به او مى نگرد .
این جانب فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر را خدمت تمامی تلاشگران و کارگران شاغل در مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری که در شرایط سخت و دشوار پاندمی کووید 19 دوشادوش همکاران کادر سلامت و درمان خالصانه و ایثارگونه خود را وقف خدمت به همنوعان خود کردند تبریک عرض مینمایم و امیدوارم همیشه در سایه سار ولایت امام مهدی (عج) موفق و پیروز و سربلند باشید.

رئیس مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری
دکتر عبدالوهاب رحمانیان