۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
تقدیر از پرستاران نمونه دانشگاه و نمونه کشوری
💠 تقدیر از پرستاران نمونه دانشگاه و نمونه کشوری

🔮امروز در سالن شهید ایرانمنش سایت دانشگاه علوم پزشکی جهرم از پرستاران نمونه کشوری و نمونه دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه اقای دکتر رحمانیان و معاونان ایشان تقدیر  شد .
در این مراسم که کلیه پرستاران نمونه از مراکز آموزشی درمانی پیمانیه ، استاد مطهری و خاتم الانبیا خفر حضور داشتند ، از پرستاران نمونه بیمارستان استاد مطهری و اقای محمد ابراهیم رحیمی به دلیل پشتکار وافر و قبولی در رشته پزشکی با اهدا لوح سپاس و گل تقدیر و تشکر شد .

💠 پرستاران نمونه کشوری اقای رضا دلارا و خانم صدیقه اقتصادی فر

💠 پرستاران نمونه دانشگاه : خانم محدثه رحمانیان ، خانم معصومه رحیمی  ، رویا ابراهیمی ، سودابه شاکری

🔮همچنین در این مراسم از مدیر بیمارستان اقای حمیدرضا رنجبر و مدیر خدمات پرستاری خانم محبوبه هوشمند تقدیر شد .

1400/10/08