۱۳۹۹ دوشنبه ۵ خرداد
آغاز به کار پرستاران پذیرفته شده در آزمون سراسری، بدون گذراندن مراحل اداری

حضرتی گفت: حدود 5 هزار پرستار در آزمون سراسری پذیرفته شده اند که بدون گذراندن مراحل اداری آغاز به کار خواهند کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب 8 هزار پرستار برای کنترل و مهار کروناویروس جدید خبرداد و گفت: از این تعداد، حدود 5 هزار نفر در آزمون سراسری پذیرفته شده اند که بدون گذراندن مراحل اداری آغاز به کار خواهند کرد.

او با اعلام این خبر، افزود: پرستاران علیرغم کمبود نیرو، در سخت‌ترین شرایط و در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا با جان و دل و با عشق و ایثار به بیماران خدمت می‌کنند. لذا، به آن‌ها خسته نباشید گفته و به این عزیزان اطمینان می‌دهم که تمام تلاشمان را برای رفع کمبود‌های گروه‌های پرستاری و ارتقای این رشته به کار گیریم.

حضرتی از موافقت معاونت توسعه وزارت بهداشت برای آغاز به کار حدود 5 هزار نفر از از پرستارانی که در آزمون سراسری امسال پذیرفته شده اند، بدون گذراندن مراحل اداری خبرداد و گفت: مراحل اداری جذب این افراد پس از شکست ویروس کرونا و همزمان با فعالیت آن‌ها صورت خواهد گرفت.

وی همچنین به درخواست مقام عالی وزارت از رییس جمهور برای جذب حدود 3 هزار نیروی پرستاری، اشاره کرد و افزود: این موضوع در حال پیگیری است و نتیجه آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت بیان کرد: جذب این تعداد پرستار در شرایط کنونی می‌تواند کمک موثری در جهت پیشگیری از خستگی مفرط پرستاران باشد. بدون شک، جهت ارائه خدمات موثر و رعایت استاندارد‌های خدمتی نیاز به جذب حداقل 8 تا 10 هزار نیرو تا سال 1404 داریم.

1398/12/28