۱۳۹۹ يکشنبه ۶ مهر
مراسم تجلیل از خانواده های خیرین مسعودی و حمیدیان
مراسم تجلیل از خانواده های خیرین

بنام خدا

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی استاد مطهری جهرم، بازسازی و بهسازی بخش جراحی مرکز آموزشی درمانی اسستاد مطهری جهرم توسط خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم

بخش جراحی مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم با متراژ 500 متر مربع توسط خانواده های محترم مسعودی و حمیدیان از خیرین ارزشمند دانشگاه با اعتبار 500 میلیون تومان بازسازی و بهسازی شده است.
دکتر عبدالوهاب رحمانیان رئیس بیمارستان مطهری جهرم اظهار داشت:بخش زایشگاه پیشین مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری به همراه اتاق عمل آن توسط دو خانواده خیر سلامت مسعودی و حمیدیان بازسازی و بهسازی شده است.این مکان جدید به عنوان بخش جراحی برای بستری بیماران با جراحی گوش و حلق و بینی،چشم،زیبایی و عمومی در نظر گرفته شده است.
وی افزوده:این بخش جراحی جدید دارای 20 تخت بستری است که از ابتدای اسفند ماه 98 بازسازی آن آغاز شد و در 1 تیر 99 به اتمام رسید.
حمیدرضا رنجبر مدیر مرکز آموزشی درمانی استاد مطهری جهرم در ادامه افزود:همچنین در این محیط جدید با مساحت 500 متر مربع،اتاق استراحت رزیدنت اطفال،اتاق استراحت پزشک عمومی و مجموعه خوابگاه پرسنل و دانشجو بهسازی شده است.
وی اضافه کرد:میهمان سرا و سالن کنفرانس از دیگر مکان های بهسازی شده توسط این خیرین ارزشمند بوده است.

1399/05/26