۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
بستری همزمان 6 کودک فاویسمی در بیمارستان استاد مطهری
اجازه ندهید باقلا عریزانتان را کرونایی کند/ بستری همزمان 6 کودک فاویسمی در بیمارستان استاد مطهری
یکی دیگر از مسمومیت ها که خطر جدی برای شما و فرزندانتان به همراه دارد خوردن باقلا است؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و بستری شدن بسیاری از مبتلایان به این ویروس، محیط بیمارستان مکانی مناسبی برای شما و فرزندانتان نیست؛ از خوردن باقلا بپرهیزید.
 حمید رضا رنجبر مدیر بیمارستان استاد مطهری جهرم گفت: با نزدیک شدن به فصل بهار، بسیاری از افراد علاقه ای وافر به خوردن باقلا دارند. این در حالی است که افراد بدون توجه به عواقب و مسمومیت های ناشی از آن به خوردن آن ادامه می دهند.

وی بیان کرد: در کنار شیوع کرونا ویروس و بستری افراد در بیمارستان ها، کودکان و بزرگسالانی وجود دارند که به خاطر مسمومیت به باقلا به بیمارستان ها مراجعه می کنند.

به گفته وی اکنون در بیمارستان مطهری جهرم، شش کودک به خاطر مصرف باقلا دچار مسمومیت حاد شده اند.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به کمبود خون و ایمن نبودن محیط بیمارستان ها در این روزها، والدین لطفا از خوردن باقلا بپرهیزند و مراقب کودکان خود باشند.
1398/12/24